Ervaringen

“Wat een plezier om met Thomas te mogen werken en co-creëren! Hij staat altijd voor je klaar, antwoordt snel, komt met goede ideeën op de proppen en kan zich goed inleven in waar je staat en waar je heen wilt. Ik ben zo blij met m’n fantastische nieuwe website en logo! Echt te gek. Super bedankt Thomas, ik kijk uit naar ons volgende gesprek.”

Debby van Boxtel

“In 3 maanden tijd hebben Thomas en zijn team mij geholpen mijn eenmanszaak te laten bloeien. Van geen klanten in augustus naar een volle agenda nu! Daarbij heb ik het contact met Thomas als zeer prettig ervaren. Hij geeft vertrouwen, is open, eerlijk en heeft humor 🙂 Ik beveel de diensten van Thomas iedereen aan!”

Linda Brouwer

“Met Thomas samenwerken is echt fantastisch. Hij heeft zich heel goed ingeleefd in mij en mijn bedrijf. Het ontwerp van mijn nieuwe website is dan ook spot on. Hij heeft me heel goede feedback gegeven op mijn teksten, waardoor deze ook echt goed zijn geworden. De website is precies geworden wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Daarnaast is Thomas gewoon een fijn persoon, en werkt zijn enthousiasme aanstekelijk. Wil je een nieuwe of verbeterde website? Neem dan zeker contact op met Thomas!”

Maud Dijkema

“Geweldige jongen die Thomas, met op de achtergrond zijn vriendin Joanne. Ze leveren fantastische service. Zijn altijd bereikbaar wanneer nodig, en geven je het gevoel echt samen aan iets groters te bouwen. Het resultaat mag er zeker zijn. Hele grote aanrader!”

Kika Nieuwenhuis

“Doet waar het voor staat!! Een super ervaring. Wat ik zo mooi vind, is dat Thomas en Joanne niet alleen een mooi product leveren, je voelt ook de Passie en Liefde. Er wordt met een Professionele blik naar gekeken en tegelijkertijd, veel wijsheid gedeeld zodat je je eigen business nog beter gaat begrijpen! Dat levert nog meer inspiratie op.”

Gladys Marjorie

“Afgelopen maandag een hele leuke en leerzame workshop bij Thomas gevolgd over de principes waar iedere ondernemer over moet letten bij het opzetten, verbeteren of onderhouden van zijn/haar website.

Thomas weet In simpele bewoordingen de essentie van een goede website samen te vatten. Ook de klassikale feedback op eigen sites is heel verhelderend. Al met al een dikke aanrader. 👍🏻”

Jorge Zijlstra

“Ik werk nu enige tijd samen met Thomas en ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben! Wat een verademing om met iemand samen te werken die over zoveel kennis beschikt en daarnaast ook nog eens een zeer prettig persoon is. Ik kan met al mijn vragen terecht, Thomas reageert snel, luistert goed, stelt de juiste vragen en denkt mee om mijn bedrijf, Mamasuuz, op een nog betere manier te kunnen profileren. Ik merk nu al dat mensen mij beter weten te vinden! Al met al 5+ sterren!! Dank!

Suzanne Wisse

“Thomas helpt je niet enkel met je fysieke website (die hij professioneel opbouwt overigens) maar hij helpt je bij het totale, ook mentale, proces. Een goede website bouwen is lastig maar met Thomas een mooie reis met écht persoonlijk contact.”

Angelique Schetters

“Ik kwam bij Thomas voor het bouwen van mijn nieuwe website. Hij luisterde goed naar mijn wensen en wat ik graag wilde bereiken met mijn website. Na een zorgvuldige intake startte hij met het opzetten van een concept en het resultaat mocht er zijn!
Wat ik zeer waardevol vond bij het samenwerken met Thomas, dat niets onmogelijk was. Zijn servicegerichtheid en zijn praktische insteek leidde altijd naar oplossingen. Tijdens onze samenwerking heeft hij zijn kennis gedeeld en mij tips en tricks geleerd om mij de vrijheid te geven om mijn website in de toekomst zelf aan te kunnen passen.
Thomas is betrokken, bescheiden en buitengewoon prettig om mee te werken. Blij dat ik Thomas heb leren kennen, blij dat hij mijn site heeft gebouwd.”

Virag Mezei

“Met Thomas in zee gegaan om een professionele website snel online te hebben. Hij heeft veel verstand van zaken en is goed in staat om snel op verzoek aanpassingen te doen. Daarnaast is Thomas ook niet te beroerd om extra werk te verzetten om zo het beoogde doel te bereiken. Ik kan Thomas aanbevelen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Dank.”

Robert

“Met Thomas aan een website werken is zowel leuk, makkelijk als verrassend. Aan alles is te merken dat hij ‘gewoon’ echt graag mensen helpt, en dat levert bijna vanzelf een mooie, aansprekende en functionele website op. Ik raad hem zeker aan”

Huib Kraaijeveld

“Thomas is bijzonder hartelijk, geduldig en vakkundig. Hij maakt inderdaad je website beter! Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en raad hem dan ook aan iedereen aan.”

Marc Huijbregts

Roeland

"Thomas heeft onze website duidelijk en goed op de kaart gezet."
Roeland van der Put

Roel

"Binnen een paar maanden stond ik in de Google-top van Tilburg."
Roel van Buggenum

Niek

"Zowel het bezoekersaantal als de conversies zijn verdrievoudigd!"
Niek Helmes

Eline

"Ik heb niet alleen super site, ik begrijp nu ook dat het zo veel meer kan zijn dan een visitekaartje.""
Eline Peterse

Chris

"In een twee maanden heb ik al meer klanten binnengehaald dan heel vorig jaar."
Chris Riemens

Frank

"Thomas maakt websites letterlijk beter."
Frank Kersbergen

Sharon

"Thomas is professioneel, creatief en heeft oog voor detail."
Sharon Bremer

Olav

"Ik krijg er nog steeds complimenten over."
Olav de Maat

Nisandeh

"Thomas is creative, a great communicator and marketing-oriented. I happily recommend his work."
Nisandeh Neta

Johanna

"Deze man werkt snel, goed, ontspannen, vindingrijk."
Johanna van der Wees

Anna-Maria

"Thomas is geweldig. Ambachtelijk goed. Aanrader dus."
Anna-Maria Giannattasio

Ons werk is besproken bij

Trots op onze helden!

Voor het duurzamer, toegankelijker en authentieker maken van de wereld.

Roeland & Dorien

FysioDomstad.nl

Mirthe & Harm

DierenartsHouten.nl

Hanna & Anne

Billenboetiek.nl

Ingeborg & Marieke

PimpelmeesBehang.com

Greet & Anja

Sterker-door-Ellende.nl

Wilca & Jeroen

FysioMaarssen.nl

Jet & Koen

Jetpaq.com

Sjoerd & Jean-Paul

FysiekHealthClub.com

Janet & Marjolein

TrainingsbureauvoorMindfulness.nl

Frank & Tim

DeLoodsNieuwegein.nl

Peter & Christine

Intuitief.com

Marlies & Fleur

Stroomenstilte.nl

En nog 300+ andere avontuurlijke ondernemers.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.