“Either write something worth reading
or do something worth writing.”
Benjamin Franklin

Hoi, ik ben Thomas en ik maak websites beter.

Samen met mijn vriendin Joanne help ik zelfstandigen en kleine bedrijven zich beter te profileren op internet. Zorgen dat hun website werkt. Dat ze bezoekers krijgen, en geld verdienen – zodat zij hun ding kunnen doen.
Dát is mijn ding.

Op een dag in mijn leven kreeg ik een heldhaftig inzicht. Als ik tachtig jaar ben, wil ik trots zijn op iedere stap die ik gemaakt heb in het leven.

En vooral: van iedere seconde vol genoten hebben.

Ik had de tofste baan van de wereld. Ik vloog de wereld over om de tofste reportages te schrijven en te fotograferen, om unieke avonturen te beleven en om bijzondere wereldwijde helden te interviewen.

Dus ik nam ontslag, en ging doen wat ik het allerleukst vond: thuis blijven en tijd besteden met de mensen die dicht bij mij stonden.

Sindsdien is het leven pas écht awesome geworden. Ik drink iedere dag koffie met nieuwe vrienden, groei in een maand tijd harder dan ik voorheen in een jaar deed, en leef mijn leven volgens mijn eigen regels.

Ik besloot om geld voor mijzelf te verdienen, op mijn manier, met mijn waarden en normen. En om een lang verhaal kort te maken: nu maak ik websites beter.

Bijna één miljoen mensen in Nederland verkopen een product of dienst die waarde toevoegt in het leven van anderen. Maar dat loopt niet altijd even lekker.

Daar help ik bij.

Waarmee help ik je?

1. Nieuwe website laten maken: Jouw Online Avontuur
Je hebt vast al een ‘eerste’ website, maar het is nu tijd om te knallen. In een actief, diep en resultaatgericht traject werken we aan jouw nieuwe online visitekaartje. Zodat mensen nét zo enthousiast worden om met je te werken, als in het echt. Hierbij richten we ons op 1) het regelen van 1-op-1 afspraken zodat jij kunt verkopen, of 2) het direct verkopen van jouw producten online.

Lees meer

2. Webmaster Abonnement #TeamThomas
Bouw je een eigen team? Dan is één van je eerste mensen iemand die je helpt met het bereiken van nieuwe klanten via internet. In mijn abonnement #TeamThomas ‘ontzorg’ ik je op het gebied van jouw website en online marketing. Iedere maand opnieuw gaan we voor groei.

Lees meer

3. Maatwerk: Jouw Idee naar Realiteit
Is je website al redelijk op orde, maar wil je hem een beetje uitbouwen zodat je online producten kunt verkopen, afspraken kunt inplannen of meer resultaat wilt? Ik help je graag.

Super! En nu?

Neem contact op voor een 1-op-1 om samen je plannen te bespreken. Ik geef je advies en laat je weten wat ik eventueel kan betekenen.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.